29.06.2022 496

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi Zorbalık bildirim hattı ve zorbalık bildirim kutusu öğrencilerin hizmetinde.

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi "Collective Action for resppect and empathy" Erasmus + Projesi kapsamında  öğrencilerin zorbalık karşısında sessiz kalmamaları için online zorbalık bildirim hattı ve zorbalık bildirim kutusu oluşturuldu.

Öğrencilerimiz zorbalıkla ilgili her türlü şikayet ve önerilerini okulumuzun 2 Blok girişinde bulunan kutuya atabilir  ya da aşağıdaki Eposta  adreslerinden  ilgililere ulaşabilir.

blkmhal9.10@gmail.com

blkmhal11.12@gmail.com