Mustafa KUTLU Paneli

29.12.2023 120

Balıkesir Anadolu Mektebi çalışmaları kapsamında İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi, Rahmi Kula Anadolu Lisesi, Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi, Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Lisesi ve Okulumuz Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi’nin panelist-panel başkanı ve Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi, Balıkesir İmam Hatip Lisesi, Ayşe Hümeyra ÖKTEN kız İmam Hatip Lisesi ile  Balıkesir İmam Hatip Ortaokulu’nun katılımcı olarak yer aldığı panel Balıkesir Millet Bahçesi Ahmet Kot Kitaplığı Salonu’nda yapılmıştır. Panele İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, Karesi Kaymakam’ı  Metin ARSLANBAŞ, Balıkesir İl Ticaret Müdürü İlhan PEHLİVAN, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami GÜNNÜ ile Memur Sen İl Başkanı Ercan KURTER katılmışlardır.

Öğrenciler yazmış oldukları makaleleri sunduktan sonra Necatibey Eğitim Fakültesi öğretim üyesi, Türkçe Anadilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ertan ÖRGEN tarafından makalelerin değerlendirmesi yapılmıştır. İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI ve Karesi Kaymakam’ı Metin ARSLANBAŞ tarafından öğrencilere ve misafirlere yapılan konuşmalardan sonra Karesi Belediyesi’nce hazırlanan hediyeler  ve katılım belgeleri öğrencilere takdim edilmiştir.

Panelde okulumuzu öğrencimiz Emine Cemre İNAL “Mutafa KUTLU ‘da Ölüm” temalı makalesini sunmuştur.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023