KÜLTÜRLER ARASI ETKİLEŞİM

18.01.2024 71

Okulumuz Müzik öğretmeni Evrim Tan ve 9. Sınıf öğrencilerimizin proje ortağı olduğu, Türkiye’den Cemile ÇELİK YANIK ve Azerbaycan'dan Sevinj HUMBATOVA'nın kurucusu olduğu Kültürler Arası Etkileşim projemiz okulumuzda devam etmektedir. Projede Türkiye (10), Azerbaycan (1), Arnavutluk (3), Gürcistan (1), Portekiz (1), Romanya (2), Ukrayna (1), İtalya (2), Kuzey Makedonya (1)'dan öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen projemizde farklı kültürleri tanımak, ortak ve farklı yönlerini keşfetmek, web 2 araçlarını kullanarak öğrencilerle etkinlikler yapmak ve dil becerilerini geliştirmek amaçlarımız arasındadır. Kültür bir toplumu bir arada tutan en önemli unsurlardan biridir. Geçmişten günümüze bizi biz yapacak en önemli değerlerimiz arasındadır. Projemizde aynı zamanda öğrencilerimizin kendi kültürlerinin yanısıra  farklı kültürleri tanımalarını sağlamak, farklı kültürel değerlere sahip çıkma bilincini oluşturmak amaçlanmaktadır.

18-01-202418-01-2024